Gå videre til innholdet

Følg oss!

Fri frakt på alle ordre over 1000kr

Kontakt oss

Første bestilling fra Vintagestraps.it

Første bestilling fra Vintagestraps.it | Watchus

Da har vi sendt inn vår første bestilling på skinnremmer fra Vintagestraps.it. I første omgang 7 forskjellige varianter i alle standard størrelser.

Vi er henrykt over å fått til en avtale med produsenten som lå øverst på vår shortliste over produkter vi ønsket å tilby.

Vi har selv førstehånds erfaring med remmene, og vet at dette er kvalitet for pengene. Legger ved et bilde av en av våre private straps festet i en eldre Tudor Oysterdate.


For dere som ikke er kjent med Vintagestraps.it er de en produsent av håndlagde skinnremmer av aller beste kvalitet. De holder til i Toscana, Italia. De produserer remmer på "white label" for en rekke leverandører, blant annet er de produsent bak skinnremmene Hodinkee har lisensiert på sitt navn.


Prismessig vil vi klare å tilby disse til en tilsvarende eller rimeligere penge enn det hadde kostet å bestille de selv direkte fra produsent. Og ikke minst langt rimeligere enn hva de koster andre steder.


Nå fortsetter arbeidet med å kunne tilby enda flere spennende produkter. Det er saker på gang både på Nato og rubber-fronten. Stay tuned :)

Autorisert forhandler

Rask levering

30 dager fri retur

2 års garanti