Rask levering - fri frakt over kr 500,-

Kjøpsbetingelser

Den korte versjonen

Hos oss skal du få personlig service. Er det noe du lurer på - ta kontakt så finner vi en løsning. Vi lever av fornøyde kunder. “What you see is what you get”.

 

Den lange versjonen

Hvem kan handle

For å handle på nettbutikken, må du være over 18 år, eller ha fullmakt fra foresatte.

Levering

Varene sendes med Bring og Posten og hentes i hos ditt nærmeste postkontor eller på Post i butikk . Alle klokker sendes som pakke med pakkesporing. Reimer og andre småbestillinger sendes som brev. Bestillinger over 500 kroner sendes uten kostnad for kunde. Bestillinger under 500 kroner koster 29 kroner.

Betaling

Watchus.no tilbyr sikker betaling med VISA, Mastercard og American Express. I tillegg tilbys betaling via Klarna og Apple Pay.

Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp i vår nettbutikk. Det vil si at du kan heve kjøpet inntil 14 dager fra du mottok varen uten noen spesiell grunn. Varen(e) må være ubrukt og i originalforpakning med merkelapper og alt av tilbehør. Returskjema sendes som vedlegg på e-post når bestillingen bekreftes. Om du ikke har skjema tilgjengelig, send oss en melding på Facebook, epost eller sms innen 14 dager og informer om at produktet er på vei tilbake til oss, så returnerer vi kjøpesum så snart varen er mottatt. Returskjema og vare(r) sendes til følgende adresse:

Watchus AS
Ole Aasveds veg 6
7049 Trondheim

Prisangivelser

Alle priser oppgitt på Watchus.no er inkludert avgifter. Alle kostnader knyttet til kjøp av varen vil framkomme i sin helhet ved bestilling. Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte Kunden så snart som mulig for å finne en løsning

Autorisert forhandler
Rask levering
14 dagers angrerett
2 års garanti